Till salu
 
3:a, 65 kvm, HÖGSÄTRA
 
Villa, KOTTLA
 
Se fler objekt

Att köpa bostad genom Hultberg & Almquist

Genom att köpa din bostad via Hultberg & Almquist kan vi garantera dig en kvalitetssäkrad mäklartjänst där vi är mycket måna om att du fått den information och bemötande du behöver innan du fattar viktiga beslut.
Viktigt att veta är att vi är en oberoende mellanhand mellan dig och säljare. Vilket ibland kan vara en av våra viktigaste uppgifter.

Hur kan ni förbereda er?
Det viktigaste är ett lånelöfte som är en grund när ni letar bostad. Vi har gott samarbete med de flesta bankerna på Lidingö.
Kontakta oss så kan vi hjälpa er.

Vad är er nuvarande bostad värd?
Är ni osäkra på vad ert nuvarande boende är värt? Vi hjälper er gärna med en värdering.
Hur fungerar det om man vill köpa innan ni har sålt? Ring oss eller kom förbi vårt kontor så kan vi diskutera de olika möjligheterna.

Välkommen på visning
Det vanligaste är öppen visning, visningstiderna hittar ni i våra annonser eller på Hemnet.
Vi jobbar även med privata visningar där ni har möjlighet att titta i lugn och ro, ställa frågor om ekonomi och framföra personliga önskemål.

Budgivning
Vi arbetar enligt fastighetsmäklarnämndens rekommendationer om öppen budgivning.
Vi är en mellanpart som företräder både köpare och säljare. Det är dock viktigt att veta att det är säljaren som bestämmer över budgivningen. Säljaren bestämmer till vilket pris de vill sälja och om de vill ta emot eller avvisa ett bud efter att budgivningen avslutats, men innan kontraktsskrivningen är klar. Vi är endast en länk som förmedlar.

Kontraktsskrivning
Försäljningen är inte avslutad förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats. Därför försöker vi alltid hitta en tid så snart som möjligt efter avslutad budgivning. Då träffas, köpare, säljare och mäklare på vårat kontor på sturevägen 32.
Inom en vecka (vanligtvis) efter kontraktskrivningen betalas en handpenning på tio procent av köpeskillingen.

Tillträdesdagen
Försäljningen avslutas på tillträdesdagen. Då träffas köpare, säljare, mäklare igen. Oftast på köparens bank. Mäklaren har förberett all kontakt med köparens och säljarens bank. Båda parter undertecknar likvidavräkningen och vid fastighetsköp även köpebrev. Sedan erläggs resterande köpeskilling och eventuella lån löses bort.

- Nöjda kunder är en lyckad affär

Hultberg & Almquist Fastighetsförmedling   Sturevägen 32   181 32 Lidingö   08-7652620   info@hultbergalmquist.se